..ja vähän tuoreempia kuulumisia :)

Tiistai 25.1.2011 klo 20:30 - -mai


Pääsipä yllättämään tuo joulunalusaika ja vuodenvaihde! No positiivisesti, kyllä - ja siitä kiitos niin teille kaikille rohkeille ja käsityötäarvostaville netinkäyttäjille kuin 'luonnossa' tapaamillemmekin ihmisille.

Tämä vuosi on myös alkanut tässä olohuoneen pöydän ääressä sulkia liimaillen, nahkaa leikaten, helmiä neuloen ja pujotellen sekä tulevaa suunnitellen. Vuoden vaihteen kunniaksi olemme aloittaneet yhteistyön turkulaisen Inka Wasi -nimisen kaupan kanssa. Heidän päätuotteensa ovat Etelä-Amerikasta, Boliviasta, mutta saimme kunnian osallistua heidän myymälätilansa 'sisustamiseen' muutaman unisiepparin voimin :) Siellä ne roikkuvat - kaikkien ihanien alpakanvillasta käsityönä tehtyjen tuotteiden kanssa sulassa sovussa. Inka Wasi löytyy Turusta, kauppatorilta (Wiklundin kulmalta) jokeen päin, osoitteesta Kauppiaskatu 3.

Nautinnollista alkanutta vuotta kaikille!

Tähän pari näytettä Jamien töistä loppupuolelta viime vuotta.

main_nahkalaukku.jpg

Pehmeä nahkalaukku savustetusta peurannahasta. Teellä värjätyt luuhelmet hapsujen tyvissä, letietty nahkanauha ja aivan upea helmikirjottu yksityiskohta läpässä.

Arvatkaa kenen? ;)

---- 004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

008.jpg

Ja tässä Jamien asiakkaalle 'mittatilaustyönä' tekemä korusetti - kaulakoru, korvikset ja hiuskoriste. Materiaaleina hiotut piskuruiset lasihelmet, piikkisian piikit, peurannahka.

Aitoa intiaanikäsityötä - valmistettu Suomessa :)

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini